pagina afbeelding

Over ons

Na een aantal jaren als communicatieadviseur te hebben gewerkt binnen het onderwijs en de overheid besloot Junissa Faasen-Bal in 2012 Faasen Advies op te richten. Het ondernemerschap heeft haar altijd al aangetrokken en na twee keer af te studeren op het onderwerp communicatie & ondernemerschap was het hoog tijd om zelf ondernemer te worden.

Junissa ziet de behoefte van organisaties aan een nieuwe generatie adviseurs op het snijvlak van Communicatie & ICT die zorgt dat digitaliseringsvraagstukken en ICT projecten wel slagen. Inmiddels heeft ze vanuit Faasen Advies al vele projecten geleid bij overheidsinstellingen, uitvoeringsorganisaties en MKB bedrijven. Daarbij werkt ze samen met een flexibele schil van andere jonge en ambitieuze ondernemers om hier op in te kunnen springen.

“Mijn passie is mensen verder helpen. Dit doe ik door persoonlijke ervaring te delen, ontwikkeling te stimuleren en te verbinden. Het liefst in projectvorm, daar zit reuring en vernieuwing. Met humor, een goed plan, praktische uitvoering en het roze puntje op de i!”

Meer informatie